Vers afgebakken waldcorn en zuurdesem brood met Bretonse boter, zongedroogde tomatenboter en aoli
Afgemaakt met basilicum-olie en verse basilicum. Geserveerd met stukje brood.
Hete gamba's in olijfolie met knoflook en pepers. Met vers afgebakken stokbrood. Ook als hoofdgerecht te bestellen (€15,50)
Goudse & cheddar mix, jalapeño, guacamole, red saus, sokey-hemp saus, warm uit de oven
+ pulled chicken + € 3,00
Voor 2 personen of meer!
Geserveerd met huisgemaakte appelmoes en salade, frietjes van “de Christ”, mayo, met BBQ saus & romige chilisaus
Geserveerd met huisgemaakte appelmoes en salade, frietjes van “de Christ”, mayo, met BBQ saus & romige chilisaus
Texas style fried tenders (gefrituurde gepaneerde kippenhaasjes), pittige sweet-chili grill wings gefrituurde ui-ringen, home made BBQ saus & sweet pickel dip, frietjes van "de Christ", mayo en salade
Heerlijke 100% irish beef burger met Chipotle mayonaise, sla, tomaten relish, rode ui, Smokey-hemp saus en crispy bacon op een brioche bun. Met frietjes en mayo.
Ook geheel vegetarisch te bestellen!
3 stokjes van kipsaté, home made satésaus met o.a. zoete gember,verse atjar en kroepeok. Met frietjes of brood.
Kippen roosteren is een vak
Tijdens de lockdown ben ik (Toon) stage gaan lopen bij de collega’s van
Roast, een groot grillrestaurant in Haarlem (ga er zeker eens langs), die tijdens de lockdown ook kippen roosterden en bezorgden.
Na een aantal avonden te hebben meegelopen in de keuken, heb ik de fijne kneepjes van het optimaal roosteren van de kippen geleerd, zodat we nu het lekkerste kippetje van Breda te kunnen serveren.
De kippen vliegen inmiddels de deur uit! Er heeft zich in korte tijd al een heuse fanclub van onze kippetjes gevormd. "Super mals, fantastische presentatie, lekkerste kip die ik in jaren op heb, met heerlijke verse friet", aldus de fanclub.
Bij het lekkerste kippetje van Breda hoort natuurlijk de lekkerste friet van Breda. Daarom serveren wij friet van het ambachtelijkste frietkot van Breda:
Frituur Christ!
Bedankt voor je email. Je hoort z.s.m. van ons.