Binnenkort vind je hier al onze activiteiten. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Zo weet je op tijd wat er allemaal te doen is in ons café.
Het kan altijd dat je hier een foto ziet die je liever verwijderd wilt hebben. Stuur even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pexels via Pixabay

Programma Carnaval 2020

Donderdag 20 februari

Traditionele INBLOASAVOND van onze huiskapel ÂÂMPESÂÂNT met medewerking van de DROELEN, GOEIWEER, LOZE LAVERS, en 't ZOOIKE. Ook zullen traditiegetrouw natuurlijk Prins Carnaval van het Kielegat en Mijnheer de Baron uit het Ginneken met hun gevolg hun opwachting maken. Aanvang stipt om 20.00 uur.

Carnaval

De Droelen

't Zooike

Loze Lavers

 

Vrijdag 21 februari

Big Party voor de juiste aftrap, met medewerking van SATU en diverse andere bandjes en een MISTERY ACT maar vooral beentjes van de vloer!

Carnaval

Zaterdag 22 februari

Op veler verzoek: oud bredanaar en Dé Carnavalsnummers Connaisseur Vic van de Reijt komt vanaf 14.30 weer zijn beste plaatjes draaien met aangevraagde medewerking van 't ZEEPAERT. Van "De Dochter Van de Slager" tot "Een Paard in de Gang" en "Zal onze Roos nog gaan Bloeien", Vic zal ons weer verrassen met zijn onnavolgbare keuzes. Gegarandeerd feest, kom op tijd, vol is vol. Vanaf een uurtje of 21.00 gaat het dak er af met ons huisorkest GLUPO de KOLLEBIJNE verder GEKKEWERK, SATU, MISÈRE ROOSVICEE SWINGING COMBO en ook de KANNIEBALE!

Vic's Carnabal Café het Ginneken

GekkewerkGlupo de Kollebijne

 

Misère Roosvicee Swinging Combo

Kanniebale

 

Zondag 23 februari

Deze dag begint traditiegetrouw met het ontbijt van de JUINEN later aangevuld met de BOKKEN. Verder op de dag verwelkomen we GOEIWEER, GLUPO de KOLLEBIJNE, de HOLLE VATEN, en later ook nog ÂÂMPESÂÂNT.

 

Holle Vaten Holle VatenGlupo de Kollebijne